PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
57 Anmeldelser
3.95
Serie
Del 2 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Personlig udvikling
Længde
16M

Den lättaste avslappningsövningen någonsin. Hjärnvågsstimulerande version

Forfatter: Sophie Grace Meditationer Oplæser: Sophie Påhlsson Lydbog

I Den lättaste avslappningsövningen någonsin har den korta avslappningsövning som inleder den guidade meditationen Rosenträdgården fått bli huvudmomentet och bilda en egen avslappningsövning som passar alla, både nybörjare och vana. Den här versionen innehåller hjärnvågsstimulerande frekvenser i form av binaural rytm och isokroniska toner. För binaural rytm krävs hörlurar och att rätt hörlur sitter över/i rätt öra. Detta krävs inte för isokroniska toner. Om du är under 18 år eller inte vill använda meditationer med hjärnvågstimulerande frekvenser rekommenderas originalutgåvan som är helt fri från detta.

Övningen inleds med att du först får känna in känslan av din andning. Därefter får du hjälp att slappna av först i benen, sedan i höfterna, därefter i magen bröstet och ryggen, följt av dina händer och armar, därefter i nacken och halsen, och till sist i dina ansiktsmuskler. När du har slappnat av i kroppen ges du sedan 10 minuter där du bara kan vila.

Den lättaste avslappningsövningen någonsin har många användningsområden. Du kan använda den på lunchrasten eller efter jobbet eller skolan för att varva ner och ladda om. Eftersom alla former av avslappning och meditation är bra för att behandla både stress och olika former av hälsoproblem som t.ex. ångest, smärta, sömnsvårigheter, depression och så vidare så kan övningen användas även för detta ändamål. Även personer med utmattningssyndrom bör kunna ta denna ljudbok till sig; Övningen är helt kravlös; inte någon gång under hela avslappningsövningen kommer du att bli ombedd att fokusera eller koncentrera dig på någonting.

Övningen ska inte utföras av någon, eller i närheten av någon, som framför ett fordon. Vill du lyssna på övningen när du åker bil eller buss så använd hörlurar.

Bakgrundsmusik: Daydreams av Christopher Lloyd Clarke och heter Daydreams. De hjärnvågsstimulerade frekvenser av författaren själv. Bakgrundsbild till omslaget:CanStockPhoto/[Tolokonov].

© 2019 Plotline Books (Lydbog) ISBN: 9789198503845

Opdag mere af