Sårbar och superstark : en personlig bok om hur du tar makten över ditt liv Prøvelyt

Sårbar och superstark : en personlig bok om hur du tar makten över ditt liv

Prøv gratis

Sårbar och superstark : en personlig bok om hur du tar makten över ditt liv

Forfatter:
Mia Törnblom
Oplæser:
Mia Törnblom
Lydbog
E-bog

Sårbar och superstark är en modig, generös och ärlig bok som inspirerar dig att ta makten över ditt eget liv. Efter ett antal bästsäljande böcker återkommer Mia Törnblom med sin starkaste och mest personliga bok hittills. Genom att utgå från sitt eget liv visar hon hur mycket styrka det krävs för att vara sårbar, hur viktigt det är att sätta gränser och försonas med det förflutna. Insiktsfullt och modigt delar hon med sig av sina tankar och erfarenheter kring den skam vi tar på oss och den som andra lägger på oss. Hon skriver om allt från träning och kost till relationer, åldrande, barnlöshet och balans i livet. Med humor och klokskap visar Mia att du har makten över dina val, dina relationer, din hälsa och framtid!

Sprog:
Svensk

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bazar Förlag
Udgivet:
2020-04-19
Længde:
6T 56M
ISBN:
9789180061995

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bazar Förlag
Udgivet:
2020-04-19
ISBN:
9789180062008

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"