Lär dig leva Prøvelyt

Lär dig leva

Lär dig leva

Oplæser:
Angela Kovács
Lydbog
E-bog

Ny uppdaterad utgåva av självhjälpssuccén som blev Sveriges mest sålda fackbok 2015. Sedan dess har den översatts till 24 språk och givits ut i 30 länder.

I den här banbrytande boken visar Mats & Susan att det är fullt möjligt att komma till rätta med stress och oro. De berättar hur viktigt kommunikation är för att ett förhållande ska fungera och hur medveten närvaro i nuet är nyckeln till en lugnare, gladare och mer harmonisk tillvaro.

Mats & Susan Billmark skrev Lär dig leva för att dela med sig av sina personliga erfarenheter av att komma i balans med livet. Deras uppriktiga råd och kloka insikter kom att revolutionera hela självhjälpsgenren och ge människor som aldrig tidigare läst böcker om personlig utveckling en röst att lita på.

Sprog:
Svensk

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookmark Förlag
Udgivet:
2020-09-28
Længde:
4T 57M
ISBN:
9789189087170

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bookmark Förlag
Udgivet:
2020-09-28
ISBN:
9789189087163

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"