243 Anmeldelser
4
Sprog
Svensk
Kategori
Personlig udvikling
Længde
46M

Lätt att Somna - nu med sköna toner

Forfatter: Anders Fogelberg Oplæser: Anders Fogelberg Lydbog

Lätt att somna - Nu med sköna toner är en guidad meditation med sömngivande tal, bland annat med lugna berättelser, som leder till avkoppling, så att du kan somna skönt. Det är jag, Anders Fogelberg, som talar. På den här utgåvan har jag kompletterat talet med härlig och rogivande musik. Det är en guidad meditation som jag först utvecklade för att hjälpa min särbo, som inte kunde somna utan sömntabletter. Hon försökte varje natt, tills hon gav upp och tog en tablett. Hon säger själv i en tidningsintervju att den hjälpt henne att bli av med grava sömnproblem.
Senare gjorde jag en omarbetning av meditationen så att den skulle passa alla och gav ut den som ljudbok. Det är nu tusentals som använt den och nu finns denna utgåva med sköna toner.
Jag är utbildad coach och arbetar med guidade meditationer sedan 2005. Jag har också undervisat i coaching.
"Om du vill beställa Lätt att somna - nu med sköna toner så kommer du att få uppleva att ditt sinne sakta lugnas ned till Anders Fogelbergs lugna och behagliga röst.”
Du kommer att få lyssna till skön avslappning som går över i fantasifulla guidningar, som även låter ditt sinne komma till ro, din kropp och själ få vila och du kan gå in i sömn.
Sagt om Lätt att Somna:
”Nöjd! Efter fem år med svåra insomningsbesvär är jag så glad att detta funkar på mig!”
”Somnar varje gång innan boken nått sitt slut, bra och avkopplande ljudbok”
"Jag lovar er att man somnar när han pratar. Fantastiskt!!!" Personlig Tränare
toner@periskop.se

© 2020 Periskop (Lydbog) ISBN: 9789189443068

Opdag mere af