Sluta stressa på jobbet Prøvelyt

Sluta stressa på jobbet

Prøv gratis

Sluta stressa på jobbet

Lydbog
E-bog

ARBETA SMARTARE OCH FÅ TID FÖR DET VIKTIGA
Upplever du att din stressnivå är för hög, att arbetsdagarna är för röriga och att du har en ständig oro att inte hinna med allt? Har du svårt för att prioritera dina arbetsuppgifter? Önskar du att du hade en bättre balans mellan arbete och fritid, och att du inte behöver tänka på jobbet när du är ledig?
Går det att sluta stressa? Nej, att stoppa stressen helt kan man inte. Men du kan minska den onödiga stressen på jobbet. Du kan själv påverka din stressnivå genom medvetenhet, kunskap, ändrat beteende och bra verktyg. Om du vill, så går det!
Sluta stressa på jobbet är boken för dig som vill få redskap för att förändra. Här finns hundratals tips om hur du kan arbeta smartare för att minska din stress.

Sprog:
Svensk

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2018-03-05
Længde:
4T 48M
ISBN:
9789176974858

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2018-05-05
ISBN:
9789176975367

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"