PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
43 Anmeldelser
3.79
Serie
Del 1 af 4
Sprog
Svensk
Kategori
Personlig udvikling
Længde
14M

Rosenträdgården. Kort version

Forfatter: Sophie Grace Meditationer Oplæser: Sophie Påhlsson Lydbog

Detta är en kortare version av meditationen där lyssnaren får lite mindre tid att utforska rosenträdgården på egen hand – fyra minuter jämfört med sju minuter i originalet.

Rosenträdgården är en guidad meditation som passar alla. Den kan användas av lite äldre barn (från ca 10 år) och vuxna, och både nybörjare och de som är vana vid att meditera. Den kan användas bara för att slappna av och varva ner efter jobbet eller skolan eller för att mildra stress eller ångest och andra psykiska hälsoproblem*. Rosenträdgården är en icke religiös meditation: Det finns inte några religiösa eller andliga inslag i den alls, vilket innebär att den kan användas av alla, oavsett tro eller livsåskådning.

Det enda lyssnaren behöver göra för att utföra den här meditationen är att lyssna på berättarens/författarens instruktioner när hon först tar dem igenom en lättare inledande avslappning och sedan hjälper till att måla upp en upplevelse av att vara i en vacker rosenträdgård där de kan slappna av och vila.

Bakgrundsmusik av Christopher Lloyd Clarke. Uppläst av författaren.
*Forskning har visat att alla former av meditation och avslappning har en positiv effekt på vår mentala hälsa. Detta ersätter dock inte medicinsk vård.

Lyssna inte på denna meditationen om du själv kör bil eller annat fordon. Om du vill lyssna i närheten av någon annan som framför ett fordon, t.ex. när du åker bil eller buss, använd hörlurar.

Tips! Ha tålamod med dig själv och övningen och ge inte upp om det är nytt för dig med meditation. Alla kan meditera men det är som med allt annat, vi behöver tid att lära oss något nytt. Oroa dig inte om du ha svårt att föreställa dig inre bilder det kommer med tiden.

Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör som fokuserar på övningar som hon själv tycker om, oftast baserade på tekniken guided imagery (på svenska ungefär vägledd dagdröm eller dagdrömsmeditation), och som ska gå att använda om och om igen. Vissa titlar finns också översätta till engelska. Pseudonym på engelska är Sophie Grace Meditations.

© 2019 Plotline Books (Lydbog) ISBN: 9789198503807

Opdag mere af