Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet Prøvelyt

Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet

Prøv gratis

Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet

Oplæser:
Sophie Påhlsson
Lydbog

Denna meditation är till för dig som gillar riktigt långa, djupgående meditationer och som vill förbättra alla dina olika typer av dina relationer eller bara känna mer samhörighet med alla och alla. Här har Sophie Grace Meditationer blandat tekniken kärleksfull vänlighet med vägledd dagdröm och har förvandlat processen av att rikta välönskningar till olika mottagare som du känner olika mycket på så sätt att den berättas som en saga som du deltar i. Det enda du behöver göra är att lyssna och föreställa dig att det som hon berättar händer i din fantasi. Välönskningarna är dock bara en del av övningen. Sophie Grace Meditationer lägger också tid på att skapa en känsla av att du och den eller de du ska rikta välönskningarna till är lika varandra och skapa en känsla av samhörighet er emellan. Förhoppningsvis kommer du efter ett tag att tag ta med samma sätt att tänka om andra ut i vardagen.

Anledningen att det är kärleksfull vänlighet som står i fokus är att det i studier visat sig att den har många positiva effekter på utövarna. Framför allt så kan den användas för att förbättra relationer då den naturligt av sitt upplägg kan göra att utövaren känner mer samhörighet och förståelse för andra (och sig själv). Meditationen är också känd för att skapa positiva känslor och tankar hos utövarna, vilket både direkt och indirekt förbättrar relationer med andra.

Övningen kan göras i till exempel ett arbetslag, som en del av ett psykosocialt arbetsmiljöarbete men behövs samtidigt inte heller göras av alla som ingår i de relationer som man önskar förbättra. Övningen har också ett upplägg som gör att den kan förbättra empatiförmågan generellt. Känner du inte att du behöver förbättra några relationer kan du också göra meditationen bara för att njuta av den behagliga emotionella och fysiska upplevelse den ofta skapar.

Inläst av författaren. Inledande musik av Calmtunes. Pianomusik av Jordi Tanyà.

Sprog:
Svensk

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Plotline Books
Udgivet:
2021-10-28
Længde:
32M
ISBN:
9789189073210

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"