PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
12 Anmeldelser
3.83
Sprog
Svensk
Kategori
Personlig udvikling

Skapa din framtid!

Forfatter: Carl-Johan Forssén Ehrlin E-bog

Av författaren till de världsberömda sövande barnböckerna Kaninen som så gärna ville somna och Elefanten som så gärna ville somna. Läs om de strategier och förhållningssätt som gjort Carl-Johan Forssén Ehrlin till en av de mest eftertraktade barnboksförfattarna i världen.

Vill du skapa din framtid?
Tusentals högskoleelever, företagsledare och privatpersoner har använt boken Skapa din framtid för att uppnå bättre resultat i livet, oavsett inom vilket område. Skapa din framtid är en handbok inom ledarskap och personlig utveckling som ger dig de verktyg du behöver för att förstå din omgivning, dig själv och kunna leda dig själv eller en grupp på bästa sätt. En bok som väcker många nya tankar, oavsett hur erfaren man är.

Författaren till boken är beteendevetaren Carl-Johan Forssén Ehrlin, som under åtta år arbetade med att coacha chefer och privatpersoner med framgångsrikt resultat. Han var också föreläsare och hjälpte många att upptäcka sin potential och att bli bättre på att leda sig själva och andra. Idag är han en internationell bästsäljande författare som driver det egna förlaget Ehrlin Publishing.

Carl-Johan har med sina breda tvärvetenskapliga kunskaper hittat ett antal verktyg som behövs för att utveckla sig själv och för att hjälpa andra att utvecklas. Dessa verktyg har han samlat i boken Skapa din framtid!

© 2007 Ehrlin Publishing AB (E-bog) ISBN: 9789188375124

Andre kan også lide...