Frøken Jensens bagebog

Frøken Jensens bagebog

Frøken Jensens bagebog

E-bog

Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften. Frøken Jensens Kogebog gør madlavning let og hjælper med at få god mad på bordet. Uanset om det er blødkogte æg eller treretters menuer – uanset om du er førstegangsbruger eller har masser af erfaring i køkkenet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families madvaner. Solgt i over 1 million eksemplarer siden første udgave i 1901

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2021-10-05
ISBN:
9788702242836

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"