PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
3 Anmeldelser
5
Serie
Del 2 af 2
Sprog
Svensk
Kategori
Personlig udvikling
Længde
59M

Mjukt sprakande glöd

Forfatter: Sophie Grace Meditationer Oplæser: Sophie Grace Meditationer Lydbog

Mjukt sprakande glöd är en inspelning av en eld som brinner i en öppen spis. Inspelningen är gjord alldeles mot slutet när det mest är glöd kvar. Det vindlika ljudet av de flammor som är kvar har tonats ner i volym något för att framhäva det härligt sprakande ljudet av glöden.
Inspelningen varar i en timme. Du kan använda den här inspelningen för att skapa en varm och lugn stämning när du tar det lugnt, vilar eller mediterar. Lyssnar du på meditationssagan Vinterstugan, som släpps som ljudbok 7 december 2021, så hör du också ljudet av Mjukt sprakande glöd i bakgrunden under stora delar av sagan.
Eld, liksom regn, kallas ibland för naturens eget rosa ljud och många tycker att det hjälper att lyssna på ljudet av en brinnande eld när de ska somna. Det krävs fortfarande mer studier på området men vissa små studier antyder att rosa ljud minskar aktiviteten i hjärnan, vilket hjälper oss att slappna av och somna. Du kanske upplever att Mjukt sprakande glöd fungerar väldigt bra för att få dig att somna. Om inte, kan det vara en god idé att prova systerinspelningen som gjordes lite tidigare när samma eld brann lite mer intensivt men ändå tillräckligt lugnt för att vara avslappnande. Den heter Lugnt brinnande eld. I den inspelningen har inte volymen på flammorna sänkts heller vilket skapar ett något mer brusande vindlikt ljud som kan vara ännu mer sövande.
Den här inspelningen innehåller inget tal och är ett komplement till Sophie Grace Meditationers övriga ljudbokskatalog bestående av meditationer, avslappningsövningar och sömnsagor.

© 2021 Plotline Books (Lydbog) ISBN: 9789189073272

Opdag mere af