PRØV 7 DAGE GRATIS + 2 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktiver tilbuddet
396 Anmeldelser
4.22
Serie
Del 1 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Personlig udvikling
Længde
32M

Självhypnos - Del 1. Att gå djupt in i sig själv - Introduktion till djup mental avslappning

Forfatter: Linda Ohlquist Oplæser: Linda Ohlquist Lydbog

Du får en Introduktion till självhypnos och djup mental avslappning. Sedan gör vi en övning där du får lära dig att gå in och ur ett djupt avslappnat tillstånd för att hitta och lyssna på din intuition.

Självhypnos är ett fantastiskt verktyg för personlig utveckling. Via självhypnos får lära dig att i djup mental avslappning visualisera det perfekta i ditt inre och via tanken skapa din nya framtid.
Det finns olika typer av hypnos och många förknippar säkert ordet med människor som blir hypnotiserade till att göra roliga saker inför publik. Självhypnos är så långt ifrån den formen av hypnos man kan komma, det är en dynamisk emotionell terapi och en form av hypnosterapi där man fokuserar på våra känslor, som omedvetet eller medvetet styr oss. Självhypnos hjälper oss att komma i kontakt med vårt allra innersta, vårt undermedvetna och skapar förståelse för vem vi är och varför vi blivit dem vi är. Självhypnos är en hjälp att göra oss göra av med oönskade beteenden, känslor och tankar.

Linda Ohlquist är utbildad socialpedagog och hypnosterapeut och har jobbat med människor som lever med psykisk ohälsa i snart 20 år

© 2020 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789179670900 Originaltitel: Självhypnos

Opdag mere af