Bli kvitt din osunda perfektionism Prøvelyt

Bli kvitt din osunda perfektionism

Prøv gratis

Bli kvitt din osunda perfektionism

Forfatter:
Daily Bits Of
Oplæser:
Julia Kvarnlöv
Lydbog
E-bog

Att vara perfektionist har sina fördelar. Människor som strävar efter perfektion i allt de gör brukar åstadkomma perfekta resultat… ibland. Dessa fördelar är dock bara kortsiktiga och nackdelarna med perfektionism är desto fler. Är du perfektionist har du svårt att leva upp till de krav du ställer på dig själv och du känner irritation när dina medarbetare och andra inte lever upp till dina högt ställda förväntningar. Perfektionister är inte kända för att vara de bästa lagspelarna.

Den här kursen ska du lyssna på:
● Om du gör livet jobbigt genom att ställa för höga krav på dig själv.
● Om du har svårt att få saker gjorda eftersom du vill att allting du gör ska vara perfekt.
● Om du ofta blir arg på andra på grund av deras brist på perfektion.

Kursen kommer också att hjälpa dig som lever med en perfektionist och vill hjälpa personen att hantera dessa drag. Du kommer att lära dig vad perfektionism innebär, när det innebär något positivt, när det är farligt och hur perfektionism påverkar ditt välbefinnande. Vi kommer att titta på vad du kan göra för att sänka dina förväntningar på dig själv och andra och vi kommer att lyfta fördelar och nackdelar. Du kommer även få veta hur du ska bota din perfektionism om du kommer fram till att den är osund.

Sprog:
Svensk
Originaltitel:
Bli av med din ohälsosamma perfektionism

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Brief
Udgivet:
2019-11-19
Længde:
40M
ISBN:
9789178451982

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storytel Brief
Udgivet:
2019-11-19
ISBN:
9789178452385

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"