Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan) Prøvelyt

Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

Prøv gratis

Konsten att få mentala superkrafter : Bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

Forfatter:
Henrik Fexeus
Oplæser:
Henrik Fexeus
Lydbog
E-bog

Den populäre tankeläsaren och programledaren Henrik Fexeus har med stor framgång lärt oss mer om interaktion – hur vi med medvetna och omedvetna signaler kommunicerar med och påverkar varandra. Den här gången riktar han blicken inåt. Konsten att få mentala superkrafter är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: alla kan lära sig att trimma hjärnan och optimera sin outnyttjade mentala kapacitet och på så sätt få ett rikare liv.

Med Konsten att få mentala superkrafter lär du dig fatta bättre beslut, träna ditt minne, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.

Henrik Fexeus kan som få andra leverera fascinerande fakta och färdigheter med humor och självdistans på ett sätt som aldrig blir långtråkigt.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Word Audio Publishing
Udgivet:
2011-05-01
Længde:
21T 34M
ISBN:
9789186795078

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bokförlaget Forum
Udgivet:
2011-03-23
ISBN:
9789143510416

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"