Ramasjang Mysteriet Prøvelyt

Ramasjang Mysteriet

Prøv gratis

Ramasjang Mysteriet

Forfatter:
Kristian Gintberg
Lydbog
E-bog

Velkommen til Ramasjang Mysteriet! Lyt til fire spændende detektivhistorier. Ramasjangs syv skurke har som sædvanlig været på spil. Men denne gang har de ikke snuppet ting i Ramasjang. Nej, de har snuppet ting fra Kristian! Han har derfor brug for din hjælp, og han håber, du vil være rigtig vågen. Er du klar til at tage på skurkejagt? Så lad missionen begynde!

Kristian Gintberg (f. 1988) er journalist og tv-vært. Han begyndte sin karriere med programmet "Lille Nørd" på DR Ramasjang, men han er i dag mest kendt for "Ramasjang Mysteriet", hvor han i rollerne som sig selv, sin far og syv farverige skurke forsøger at opklare, hvem der har stjålet ting fra Ramasjang.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2020-07-28
Længde:
41M
ISBN:
9788726593808

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2014-07-15
ISBN:
9788711338186

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"