Harry Potter og De Vises Sten Prøvelyt

Harry Potter og De Vises Sten

Harry Potter og De Vises Sten

Forfatter:
J.K. Rowling
Lydbog
E-bog

Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en berømt og respekteret troldmand, og hans mor en overordentlig dygtig heks. Harry er også selv troldmand og skal starte på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Han skal bl.a. medbringe tryllestav, troldmandshat og enten en kat, en ugle eller en tudse - og så starter et eventyrligt liv for Harry, der skal lære et hav af magiske tricks og desuden må tage kampen op mod den onde troldmand, der dræbte hans forældre.

Temamusik komponeret af James Hannigan

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger
Oversætter:
Hanna Lützen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Pottermore Publishing
Udgivet:
2017-02-10
Længde:
9T 41M
ISBN:
9781781108109

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Pottermore
Udgivet:
2015-12-08
ISBN:
9781781103142

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"