Gräv guld i dina egna kanaler: sälj mer på nätet - utan att köpa mer reklam Prøvelyt

Gräv guld i dina egna kanaler: sälj mer på nätet - utan att köpa mer reklam

Prøv gratis

Gräv guld i dina egna kanaler: sälj mer på nätet - utan att köpa mer reklam

Lydbog
E-bog

Har du en webbplats eller en webbutik och vill sälja mer på nätet - utan att köpa mer reklam?
Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det behöver kosta en massa pengar.
Boken vänder sig till dig som har en webbplats eller en webbutik. Det är en handbok som beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler - din sajt, din butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler - och på så sätt generera mer trafik och försäljning.
Du lär känna centrala begrepp som SEO (sökmotoroptimering), content marketing, inbound marketing, CRM, marketing automation och growth hacking och får tips om lämpliga angreppssätt och användbara verktyg - och mycket mer.
Hela idén är att lyfta på locket till dina egna kanaler så att du ser hur mycket kraft och möjligheter du sitter på - precis som när du öppnar en rysk docka som hela tiden tycks rymma fler och fler dockor!
Christer Pettersson har mer än femton års erfarenhet av e-handel, SEO och content marketing och är en ofta anlitad föreläsare.

Sprog:
Svensk

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2017-05-21
Længde:
2T 26M
ISBN:
9789176979464

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2017-05-21
ISBN:
9789176973042

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"