Den sista pandemin - Del 3. Storstaden Prøvelyt

Den sista pandemin - Del 3. Storstaden

Prøv gratis

Den sista pandemin - Del 3. Storstaden

Oplæser:
Lars Winclair
Lydbog

I denna sista del av tre -om forskarna Jacob och Ann som flyr Storstaden och pandemin - följer vi nu resan tillbaka från livet i fäboden och herrgården tillbaka till civilisationen. Till ett samhälle där överlevande är skräckslagna och barn blivit föräldralösa.
Målet för Jacob och Ann är att kunna återvända till Storstaden och fortsätta sitt arbete på laboratoriet. Där möter de ett samhälle som har skakats i sina grundvalar; en dödsstad där de överlevande har tagit till vapen för att skydda sig från smittade.
Kommer den starka känsla av samhörighet som utvecklats med den ursprungliga gruppen bestå? Och kommer hoppet om en framtid leva kvar …?

Den sista pandemin är en högaktuell berättelse man snabbt fångas av och som väcker många känslor runt den tid vi nu lever i.
Del 3 – Storstaden är en uppföljare av Del 1 – Fäboden och Del 2 – Herrgården.

Författaren, Magdalena Stjernberg, tar oss med på en resa som är kusligt nära Corona-pandemin som drabbat oss alla och håller världen i ett fast grepp. Hon är arkeolog och har doktorerat i ämnet ”Farsoter under förhistorisk tid”.

Magdalena har tidigare gett ut Penselgänget (2011) och Dårarna i Hönshuset (2016)

Den sista pandemin är en serie i 3 delar.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookea
Udgivet:
2021-02-27
Længde:
6T 20M
ISBN:
9789189343627

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"