Anteckningar från en orolig planet Prøvelyt

Anteckningar från en orolig planet

Prøv gratis

Anteckningar från en orolig planet

Forfatter:
Matt Haig
Oplæser:
Jan Waldekranz
Lydbog
E-bog

Hur behåller vi förståndet i en galen värld? Hur finner vi glädje när så mycket i vår vardag uppmanar till ångest? Tänk om sättet vi lever på står i direkt motsättning till vårt välbefinnande? Efter att under flera år ha levt med ångest och panikattacker blir svaren på de här frågorna skillnaden mellan liv och död för Matt Haig. Han börjar leta efter samband mellan hur han mår och hur världen han lever i ser ut. När till och med planeten vi bebor är stressad, är det så konstigt att vi också är det?

Vi blir alltmer uppkopplade men känner oss ensammare än någonsin. Samtidigt som vi uppmanas att oroa oss för dagens politiska läge i lika stor utsträckning som för vårt BMI. Anteckningar från en orolig planet är en personlig och livsviktig undersökning av hur man kan må bra i vår oroliga nutid.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Biografier
Originaltitel:
Notes on a nervous planet
Oversætter:
Karin Andræ

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bokförlaget Polaris
Udgivet:
2019-04-04
Længde:
6T 48M
ISBN:
9789177951667

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bokförlaget Polaris
Udgivet:
2019-04-02
ISBN:
9789177951100

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"