4018 anmeldelser
4.21
Serie
Del 2 af 7
Sprog
Svensk
Kategori
Fantasy & SciFi
Længde
10T 5M

Virus:2

Forfatter: Daniel Åberg Oplæser: Disa Östrand Lydbog og E-bog

Ett dödligt, mycket aggressivt och luftburet virus har ödelagt civilisationen. Mitt i förödelsen står några få immuna. Men att ha överlevt apokalypsen är ingen välsignelse – snarare är det nu helvetet börjar.

Amanda, Iris, Sigrid och Dano ville bara få läka sina sår. Men en osmittad, kraftigt beväpnad milis iförda gasmasker och med en idé om att immuna barn är nyckeln till ett botemedel ville annorlunda. Nu är sexåriga Sigrid kidnappad och mörkret faller. Kan de inte hitta milisens gömställe före morgonen kommer Iris dotter att dö som försökskanin. Utrustad med endast en polisbatong och ett fälgkors inleds en räddningsaktion.

Virus är en tät historia om några människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.

Daniel Åberg är journalist och författare till två av Storytels succéserier, Virus och Nära gränsen. Efter många år i Stockholm är Daniel numera bosatt med sin familj i Vittangi, öster om Kiruna.

VIRUS:2 HAR TIDIGARE GETTS UT SOM SERIE I 10 DELAR, MED SAMMA TITEL.

© 2017 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789179910730 © 2017 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789179910747 Originaltitel: Virus - Säsong 2 (en fil)

Andre kan også lide...