PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
166 Anmeldelser
4.15
Sprog
Svensk
Kategori
Romantik
Længde
15T 32M

Tedags på Café Solros

Forfatter: Milly Johnson Oplæser: Gabriella Boris Lydbog og E-bog

Connie Diamond har alltid trott att hon är sin make Jimmys enda ögonsten. Men när det visar sig att Jimmy vänsterprasslat de senaste tjugofyra åren, och att chokladen han bedyrade sin kärlek med bara var en täckmantel, får Connie nog och svär att hämnas. Till sin hjälp har hon Della Frostick, oumbärlig anställd på Jimmys städfirma, som mer gärna bistår med att sabotera för honom. De beslutar sig för att starta en egen konkurrerande städfirma, och tillsammans med städerskorna som träffas på Café Solros kommer de se till att Jimmy ångrar att han så mycket som ens tittat åt en annan kvinna.

Milly Johnson är förutom författare även talare och talskrivare. Hon har givit ut tjugofem böcker och hyllas ständigt av sina läsare. Tedags på Café Solros är underbar läsning full av liv, kärlek och skratt och är liksom Johnsons tidigare böcker en bästsäljare i Storbritannien.

© 2022 Bokförlaget Polaris (Lydbog) ISBN: 9789177955245 © 2022 Bokförlaget Polaris (E-bog) ISBN: 9789177955252 Originaltitel: Afternoon Tea at the Sunflower Cafe Oversætter: Gösta Svenn och Helena Svenn Sjöstrand

Opdag mere af