Sallys far kringler julen Prøvelyt

Sallys far kringler julen

Sallys far kringler julen

Lydbog
E-bog

Det er snart jul, og Sallys far har travlt. I år skal julen nemlig være helt perfekt, faktisk den bedste jul nogensinde! Men tingene bliver selvfølgelig ikke helt, som Sallys far vil – verdens største juletræ har lidt svært ved at være i lejligheden, risalamanden bliver brun og julemanden har vist nok brækket benet ...

Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng". Siden har bøgerne om Sallys far været en stor succes.rnrnThorbjørn Christoffersen er autodidakt 3D-animator og illustrator. Han har været med til at lave film som blandt andet "Terkel i knibe" og "Rejsen til Saturn", og sammen med Thomas Brunstrøm står han bag bøgerne om Sallys far.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2019-11-15
Længde:
12M
ISBN:
9788726299274

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2019-10-15
ISBN:
9788711981528

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"