457 Anmeldelser
3.87
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
14T 32M

Puben vid floden

Forfatter: Veronica Henry Oplæser: Irene Lindh Lydbog og E-bog

En nedgången pub vid en flod. Tre generationer kvinnor bestämmer sig för att väcka den till liv igen. Veronica Henry är tillbaka med underbar sommarläsning!

Cherry, Maggie och Rose är tre generationer kvinnor som alltid funnits där för varandra. En mormor, en mamma och en dotter. Så när Cherry köper en ljuvlig men nedgången pub i den lilla byn där hon växte upp, är det självklart för hela familjen att haka på projektet.

Tillsammans flyttar de till Rushbrook och bestämmer sig för att förvandla puben till samhällets hjärta. Mormor Cherry styr projektet, medan mamma Maggie ska sköta köket och hennes dotter Rose ta hand om den vackra trädgården som löper hela vägen ner till den porlande floden.

Det dröjer inte länge innan puben lockar alla typer av människor till sig. Och kanske kan de tre kvinnorna hjälpa även andra människor som är i behov av en nystart...

Puben vid floden är Veronica Henry när hon är som bäst. Relationer, mat och vackra brittiska miljöer i en oemotståndlig blandning.

© 2022 Printz Publishing (Lydbog) ISBN: 9789177716044 © 2022 Printz Publishing (E-bog) ISBN: 9789177716037 Originaltitel: The Impulse Purchase Oversætter: Maria Store

Opdag mere af

Andre kan også lide...