PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
559 Anmeldelser
3.78
Serie
Del 1 af 2
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
6T 50M

Värket – kaos på kontoret

Forfatter: Katarina Lundholm Oplæser: Maria Lyckow Lydbog og E-bog

Karriäristen Gertrud har anställts på Värket för att genomföra förändringar. Ingen ska längre ha sitt eget arbetsrum, nu ska alla sitta i ett stort kontorslandskap. Dessutom ska man jobba papperslöst och aktivitetsbaserat. Frustrationen är stor när Gertrud vägra lyssna på de anställdas synpunkter och tillsammans med sina vapendragare, Bill och Bull, blir hon snabbt personalens gemensamma fiende.

Bosse har arbetat på Värket i många år och har svårt att följa med i förändringens vindar. Även hans kollegor – ängsliga Laila, stöddige Sebbe, pladdriga Pia och den ensamstående pappan Anders – blir drabbade av den stora omställningen. Alla har de ett bagage med sig och vi får lära känna dem och följa deras omtumlande resa i den nya miljön.

”Värket”, Katarina Lundholms debutroman, är en tänkvärd och varm berättelse om vad som händer när en anrik myndighet bestämmer sig för att modernisera och effektivisera. Det är en roman med hög igenkänningsfaktor som väcker många känslor.

"En lysande debut som väcker många känslor och stor igenkänning. Jag sträckläste denna fängslande och mycket välskrivna debutroman och längtar efter att läsa mer av denna författare." Agneta Norrgård, boktipsare känd från Go kväll och P4 Västernorrland

© 2020 Word Audio Publishing (Lydbog) ISBN: 9789180000000 © 2019 Visto förlag (E-bog) ISBN: 9789178850662

Opdag mere af

Andre kan også lide...