PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
1521 Anmeldelser
3.81
Serie
Del 3 af 4
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
10T 49M

Upprättelsen

Forfatter: Yrsa Sigurðardóttir Oplæser: Gunilla Leining Lydbog og E-bog

En tonårsflicka misshandlas till döds – efter att hon tvingats be om förlåtelse i sociala medier. När nästa tonåring försvinner inser polisen att detta är ett fall utöver det vanliga.

Polisen Huldar är fortfarande utfryst av sina chefer och kollegor och får till en början inte ta del av utredningen. Av en slump dras han in och när man ska förhöra vännerna till den döda flickan ber han återigen barnpsykologen Freyja om hjälp. Det visar sig snart att offret, Stella, var allt annat än en ängel. Men vem hatade henne tillräckligt mycket för att ta hennes liv?

När ytterligare en tonåring försvinner och nya inlägg dyker upp i sociala medier börjar alltmer peka mot att motivet handlar om mobbning.

Upprättelsen är den tredje fristående boken i Yrsa Sigurdardóttirs hyllade serie om polisen Huldar och barnpsykologen Freyja. De två tidigare heter Arvet och Straffet.

© 2021 HarperCollins Nordic (Lydbog) ISBN: 9789177190769 © 2021 HarperCollins Nordic (E-bog) ISBN: 9789150767698 Oversætter: Susanne Andersson

Opdag mere af

Andre kan også lide...