PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
5 Anmeldelser
4.2
Serie
Del 6 af 13
Sprog
Svensk
Kategori
Børnebøger
Længde
19M

Thomas och vännerna - En berättelse om mod

Forfatter: Mattel Oplæser: Håkan Mohede Lydbog

På Rälsö är det alltid full fart! Följ med ångloket Thomas och hans vänner på äventyr och upptåg. En mörk och regnig dag får Thomas syn på något mycket konstigt. Stora fotspår i leran som han inte känner igen. Vad är det egentligen som klampar runt på Rälsö? Och hur gör man för att vara modig när man är rädd?

Följ med på spännande äventyr med ångloket Thomas, Gordon, James, Gnällis, Diesel, Dexter och alla andra som bor på ön Rälsö! Gå på skattjakt och farliga räddningsuppdrag, lös spöklika mysterier och se Kungen av Rälsö bli krönt. Kliv ombord! Dags att tufftuffa iväg!

Thomas och vännerna™ skapades 1984 av Britt Allcroft. Berättelserna om det blå ångloket och hans äventyr på ön Rälsö har en speciell plats i många hjärtan, stora som små, och fortsätter att underhålla än idag. Du kan hitta Thomas och hans vänner på bland annat Youtube och Netflix – och nu även som ljudböcker och e-böcker!

Thomas och vännerna™ och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

© 2021 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726867855 Oversætter: Ida Johansson, Hanna Graf

Opdag mere af

Andre kan også lide...