PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
8 Anmeldelser
4.25
Serie
Del 11 af 13
Sprog
Svensk
Kategori
Børnebøger
Længde
8M

Thomas och vännerna - Den stora tågdagen

Forfatter: Mattel Oplæser: Håkan Mohede Lydbog

På Rälsö är det alltid full fart! Följ med ångloket Thomas och hans vänner på äventyr och upptåg. Den stora tågdagen närmar sig med stormsteg och lok från alla världens hörn ska tävla om vem som är snabbast och starkast. Inga tåg från Rälsö ska vara med och tävla men det tänker Thomas ändra på!

Följ med på spännande äventyr med ångloket Thomas, Gordon, James, Gnällis, Diesel, Dexter och alla andra som bor på ön Rälsö! Gå på skattjakt och farliga räddningsuppdrag, lös spöklika mysterier och se Kungen av Rälsö bli krönt. Kliv ombord! Dags att tufftuffa iväg!

Thomas och vännerna™ skapades 1984 av Britt Allcroft. Berättelserna om det blå ångloket och hans äventyr på ön Rälsö har en speciell plats i många hjärtan, stora som små, och fortsätter att underhålla än idag. Du kan hitta Thomas och hans vänner på bland annat Youtube och Netflix – och nu även som ljudböcker och e-böcker!

Thomas och vännerna™ och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

© 2021 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726867862 Oversætter: Ida Johansson, Hanna Graf

Opdag mere af

Andre kan også lide...