PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
8239 Anmeldelser
4.33
Serie
Del 3 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Thriller
Længde
10T 16M

Svart stjärna 3 - Ingen väg tillbaka

Forfatter: Jesper Ersgård, Joakim Ersgård Oplæser: Stefan Sauk Lydbog og E-bog

Invasionen av Jorden har börjat. Emma och Sara gömmer sig i den lilla stugan på kalfjället medan Thana ”Monty” Montgomery och Henry Jäger åker tillbaka genom maskhålet till den purpurfärgade planeten. De lyckas hitta tillbaka till det kraschade skeppet i skogen och hämtar två av de vita bomberna. Men när de ska återvända till jorden har maskhålet slutit sig och de är fast på planeten.

I ren desperation följer de en mystisk signal som leder dem till en ruin på toppen av kilometerhöga pelare. Inne i ruinen hittar de en tusentals år gammal målning som föreställer ett krig på en främmande planet. Chockad upptäcker Monty att hon själv finns avbildad i målningens mitt.

Monty och Henry måste lösa gåtan med målningen och till varje pris slå tillbaka attacken mot jorden. Men de är jagade av en mäktig och mörk fiende och jakten för dem längre ut mot universums utkant och det som verkar vara en svart stjärna.

I den tredje och avslutande delen av Svart stjärna får Monty och Henry äntligen svar på sina frågor och den chockerande sanningen kommer att förändra allt.

Svart stjärna är en filmiskt berättad science fiction-thriller, ett fantastiskt men samtidigt realistiskt rymdäventyr. Ingen väg tillbaka är den sista boken i denna underhållande trilogi av Jesper och Joakim Ersgård.

LYSSNARRECENSIONER
***** Grymt bra! Höll hela vägen. Spännande och medryckande. Vill ha mer...
***** Bästa jag läst!
***** Betyget är mer än 5 av 5.. om det var möjligt. Rekommenderas varmt.

© 2017 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789180247016 © 2017 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789180247023 Originaltitel: Svart stjärna - Säsong 3

Opdag mere af