PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
6424 Anmeldelser
4.27
Serie
Del 2 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Fantasy & SciFi
Længde
10T 34M

Svart stjärna 2 - Himmel i lågor

Forfatter: Jesper Ersgård, Joakim Ersgård Oplæser: Stefan Sauk Lydbog og E-bog

Thana ”Monty” Montgomery och Henry Jäger har kommit tillbaka till jorden igen efter en dramatisk färd med SAS-planet genom maskhålet i universum. Nu måste de övertyga myndigheterna om det hot jorden står inför. Sonden från den andra planeten sitter kvar i berget Städjan i Dalarna och en invasion från rymden kan ske när som helst.

Men var det verkligen bara en slump att just Monty och Henry drogs in i maskhålet, eller finns det ett större mystiskt sammanhang? Vad betyder Montys föraningar? Hur kan det bara ha gått fem timmar på jorden när de befann sig på planeten i fem dagar? Och hur kommer det sig att dr Hyman är tillbaka? Efter en rad skrämmande och oförklarliga händelser, inser Monty och Henry att sanningen är betydligt värre än de någonsin kunnat ana och de tvingas in i det sista slåss för sina liv mot en övermäktig och okänd fiende.

Svart stjärna är en filmiskt berättad science fiction-thriller, ett fantastiskt men samtidigt realistiskt rymdäventyr. Himmel i lågor är den andra boken i denna underhållande trilogi av Jesper och Joakim Ersgård.

LYSSNARRECENSIONER
***** En otroligt spännande bokserie! Rekommenderas starkt!
***** Såå bra! Kan inte sluta lyssna!
***** Spänningen bara fortsätter! Inte en död sekund. Det är action på högsta nivå!

© 2016 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789180246996 © 2016 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789180247009 Originaltitel: Svart stjärna - säsong 2

Opdag mere af