4 MÅNEDER MED 50% RABAT! Aktiver tilbuddet
8515 Anmeldelser
4.13
Serie
Del 1 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Fantasy & SciFi
Længde
10T 24M

Svart stjärna 1 - Försvinnandet

Forfatter: Jesper Ersgård, Joakim Ersgård Oplæser: Stefan Sauk Lydbog og E-bog

På väg från Los Angeles till Stockholm försvinner ett SAS-plan, med över 200 passagerare, spårlöst över Dalarna. Ingen nedslagsplats hittas. Sverige går omedelbart in i högsta beredskapsläge i tron att det är en terrorattack.
Thana Montgomery, som precis firat att hon fått sitt drömjobb på Rymdstyrelsen, är en av de experter som Försvarsstaben blixtinkallar. Snart sätts hon tillsammans med den före detta agenten Henry Jäger och en expert från NASA på ett spaningsplan med kurs mot Dalarna.

Inget går dock som planerat och det dröjer inte länge förrän räddningsteamet dras in i en serie otroliga och fasansfulla händelser. Snart befinner de sig i en fientlig miljö, på en annan planet. Nu måste de inte bara hålla sig vid liv utan även hitta en väg tillbaka till jorden för att varna mänskligheten för den mest ondskefulla fiende som universum träffat på.

Svart stjärna är en filmiskt berättad science fiction-thriller, ett fantastiskt men samtidigt realistiskt rymdäventyr. Försvinnandet är den första boken i denna underhållande trilogi av Jesper och Joakim Ersgård.

LYSSNARRECENSIONER
***** Helt lysande serie. Förvånansvärt välbyggd på teoretiska möjligheter. Lysande uppläsare. Ge oss mer av detta!
***** Riktigt spännande!! Kunde inte slita mig!!
***** Superbra! Har lyssnat på denna serie hur många gånger som helst, älskar den!

© 2016 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789180246972 © 2016 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789180246989 Originaltitel: Svart stjärna säsong 1

Opdag mere af