PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
877 Anmeldelser
4.35
Sprog
Svensk
Kategori
Fakta
Længde
8T 18M

Psykopater online – Riskfyllda relationer vid dejting

Forfatter: Lisbet Duvringe, Mike Florette Oplæser: Matias Holm, Carl Jacobson, Isabelle Moreau Lydbog og E-bog

Att dejta och söka kärleken på internet är uppskattat över hela världen, men det finns allvarliga risker och faror. Onda och beräknande människor ljuger och charmar för egen vinning skull. Samvetslöst lämnar de efter sig förödelse och trasiga liv.

Kärlek, sex och relationer i onlinemiljö lockar en psykopat som sockret lockar flugan. Med grandios självbild charmar en psykopat många och det är svårt att tro att den du är kär i är oförmögen att älska dig tillbaka. Kvar står du med skammen och frågan varför.

I 'Psykopater online' får vi ta del av ett antal berättelser från det verkliga livet: Män och kvinnor som sökt kärleken via nätdejting och trott att de till slut lyckats träffa Den Rätta. Men som snart insett att kärleksdrömmen blivit ett fängelse, eller ännu värre fylld med skräck. Den de mötte visade sig vara en psykopat.

Den här boken guidar dig genom psykopatiska beteenden och hur en psykopat kan charma genom sin utstrålning och ofta övertygande verbala förmåga. Både forskare, psykologer, poliser och advokater kommer till tals och får ge sin syn på saken.

© 2020 Lind & Co (Lydbog) ISBN: 9789178618989 © 2018 Lind & Co (E-bog) ISBN: 9789177794233

Opdag mere af