Nissen går i børnehave

Nissen går i børnehave

Nissen går i børnehave

Forfatter:
Claus Senderovitz
E-bog

Karl Gustav har en nisse. Den bor i hans hemmelige skuffe. Nissen vil gerne se, hvad en børnehave er, så en dag får den lov at komme med. Karl Gustav siger, at den skal blive i hans lomme, men da nissen får øje på en flyvemaskine i den helt rigtige størrelse, går den alligevel på eventyr alene.

Claus Senderovitz (f. 1947) er en dansk forfatter, der især er kendt for sine mange letlæselige børnebøger. Claus Senderovitz fik sin litterære debut med bogen "Gå i dybden, spring ned i kviksandet" i 1969 og har siden modtaget adskillige legater fra Statens Kunstfond til sit arbejde.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om e-bogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2020-08-21
ISBN:
9788726075540

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"