Koden är knäckt: retorik och kommunikation Prøvelyt

Koden är knäckt: retorik och kommunikation

Prøv gratis

Koden är knäckt: retorik och kommunikation

Oplæser:
Fredde Granberg
Lydbog

Att tjatmetoden är trist för alla inblandade är ingen nyhet. Men hur ska man göra istället? Här delar elvaårige Benny med sig av sina hemliga tips som han kommit fram till efter en lång tids forskning i det egna hemmet. Hur ska man övertala föräldrarna att få ha fest hemma? Eller att få sova över hos kompisar, eller få höjd veckopeng? Svaret är att man måste prata med sina föräldrar på ett sätt som de förstår och kan relatera till.

En rolig bok om retorik och kommunikation som vill stärka barns självförtroende och uppmanar till att våga utmana sig själv.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2014-11-27
Længde:
1T 1M
ISBN:
9789176131442

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"