PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
6550 Anmeldelser
3.76
Serie
Del 2 af 11
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
7T 49M

Kalla mig prinsessa

Forfatter: Sara Blædel Oplæser: Helena af Sandeberg Lydbog og E-bog

Våldsroteln vid Köpenhamnspolisen får in en anmälan om en grov våldtäkt på en ung kvinna. Kriminalinspektör Louise Rick får hand om fallet och det visar sig snart att det är mer komplicerat än väntat. Kvinnan har nämligen blivit våldtagen av en man som hon fått kontakt med på en chatsida på Internet – på en dejt där allt har gått fruktansvärt fel. Mannen har uppgivit falsk identitet och dessutom har han sett till att dölja alla spår efter sig ytterst noggrant.

En genomgång av liknande våldtäktsfall visar att flera av dem följer samma mönster, och när en ung kvinna sedan blir strypt i samband med en våldtäkt sätter man in alla resurser för att hitta brottslingen som driver sitt djävulska spel i skydd av anonymiteten ute på nätet.

Louise Rick förstår att hon måste använda sig av okonventionella metoder för att hitta mannen innan han begår nya brott. Hon ska låta våldtäktsmannen söka upp henne, genom att hon skapar sin egen dating-profil på nätet där hon kallar sig Prinsessa.

© 2019 Storyside (Lydbog) ISBN: 9789178590452 © 2020 Storyside (E-bog) ISBN: 9789180135122 Originaltitel: Kald mig prinsesse Oversætter: Mona Eriksson

Opdag mere af