Kaldet fra Galathea Prøvelyt

Kaldet fra Galathea

Prøv gratis

Kaldet fra Galathea

Oplæser:
Marie Marschner
Lydbog
E-bog

Da Aia og og hendes tvillingebror Peter finder en gammel rejsekuffert, har de ingen anelse om, at det vil ændrer deres liv for evigt. I kufferten ligger to invitationer til det mystiske skib Galathea, som kan sejle mellem magiske verdener. Sammen med andre jævnaldrende trænes Aia og Peter i at bekæmpe den trussel, som vil udslette den magiske verden Igdrafell.
Snart begynder uforklarlige ting at finde sted på Galathea, og i takt med at Aia opdager sandheden om sit ophav, sættes hun for alvor på prøve. På Galathea trænes hun i at kæmpe mod mørket, men kan hun mon overvinde mørket i sig selv?
Kaldet fra Galathea er første bog i den eventyrlige fantasyserie Awen.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger
Serie:
Awen: 1

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivet:
2019-11-08
Længde:
14T 45M
ISBN:
9788740660227

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivet:
2019-09-06
ISBN:
9788740659740

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"