PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
Ikke anmeldt
0
Serie
Del 2 af 1
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier

Hansson & Nilsson löser fallet igen

Forfatter: Christoffer Sorner E-bog

Som om Dödligt Vapen möter Snuten i Hollywood i bokform. Äntligen är den efterlängtade uppföljaren om Sveriges coolaste deckarduo Hansson och Nilsson här.

Mordfallet på popstjärnan Davy Tyler har fått sin explosiva upplösning. Hansson och Nilsson ska till slut få en välförtjänt solsemester. Istället stormar Sveriges mest kända artist, Ester Maria Edensdotter, in på kontoret i desperat behov av hjälp. Hennes höggravida dotter, Dina, är kidnappad.

Medan Hansson och Nilsson frenetiskt jobbar för att hitta Dina oskadd är de själva jagade av en elitsoldat med ett enda mål: Att döda Hansson och Nilsson som hämnd för sin brors död. Parallellt planerar ett satanistiskt hårdrocksband att mörda Dina på det mest bestialiska sätt. Live på scen framför sin rabiata publik.

Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen är en originell och spännande bladvändare om mörkret i människors själar och musiken som binder ihop dem.

CHRISTOFFER SORNER jobbade som film- och musikjournalist från 1995 till 2003 och skrev för bland andra ungdomstidningen Chili, månadsmagasinet Hennes och svenska Playboy. Han debuterade 2004 med ungdomsboken Betong (Bonnier Carlsen) och följde 2005 upp med reportageboken Festival (Spiralla Förlag). Första boken om deckarduon Hansson & Nilsson publicerades på Visto Förlag 2021. Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen är del två.

© 2022 Visto förlag (E-bog) ISBN: 9789178858101

Opdag mere af