Fruktan Prøvelyt

Fruktan

Fruktan

Forfatter:
C.L. Taylor
Oplæser:
Gunilla Leining
Lydbog
E-bog

Ibland vägrar ens första kärlek att släppa taget ... När Lou Wandsworth rymde till Frankrike tillsammans med sin lärare Mike Hughes trodde hon att han var hennes livs kärlek. Men Mike var inte den han verkade vara och han ödelade hennes liv. Nu är Lou 32 och upptäcker att han har en relation med tonåringen Chloe Meadows. Fast besluten att se till att historien inte upprepar sig, återvänder hon hem för att konfrontera honom med den skada han har orsakat. Men Mike är den värsta sortens rovdjur, och medan Lou försöker dra honom inför rätta är det tydligt att hon än en gång kan bli hans byte ...

Klaustrofobisk och fängslande. Karin Slaughter

C.L. Taylors fans har något att se fram emot. Fruktan är hennes bästa hittills. Claire Mackintosh

En berg-och-dalbana med många kurvor. Daily Mail

Kuslig och otäck så man kan få hjärtslag. Sunday Express

Höll mig i ovisshet ända till slutet. Sun

Författaren C.L. Taylor återfinns på Sunday Times bästsäljarlista och har skrivit fem fängslande, fristående psykologiska thrillers. Hennes prisbelönta böcker har sålts i mer än en miljon exemplar, legat etta på alla e-boksplattformar och översatts till fler än 20 språk; även TV-rättigheter har sålts. Hon bor i Bristol tillsammans med sin partner och sin son.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Originaltitel:
The Fear
Oversætter:
Lottie Eriksson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Jentas SE
Udgivet:
2019-12-06
Længde:
9T 19M
ISBN:
9789188827531

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Jentas SE
Udgivet:
2019-12-06
ISBN:
9789188827524

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"