Fader Malakis ögon - S01E01 Prøvelyt

Fader Malakis ögon - S01E01

Prøv gratis

Fader Malakis ögon - S01E01

Forfatter:
Marko Hautala
Oplæser:
Tomas Norström
Lydbog
E-bog

När Anton Lavio ska hålla tal vid ett bröllop börjar hans kropp darra okontrollerat och rösten brister. Självföraktet väller över honom med full kraft. På samma fest finns barndomsvännen Niki, som numera är framgångsrik musiker. När Niki förstår hur dåligt Anton mår tipsar han honom om att höra av sig till en viss fader Malaki. Tydligen kan han förändra ens liv …

Fader Malakis ögon är en psykologisk skräcksaga. En intensiv och effektiv berättelse om demoner och besatthet med inspiration från Goethes Faust.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Originaltitel:
Isä Malakain silmät - S01
Oversætter:
Bo Samuelsson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Original
Udgivet:
2018-12-25
Længde:
59M
ISBN:
9789178157983

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storytel Original
Udgivet:
2018-12-25
ISBN:
9789178158089

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"