PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
15 Anmeldelser
2.93
Serie
Del 1 af 1
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
49M

Ett oanständigt hot, Domino Lady

Forfatter: Lars Anderson, Mats Ingelborn Oplæser: Carl Larsson Lydbog og E-bog

Ellen Patrick, dotter till den mördade politikern Owen Patrick i Kalifornien, är rik, attraktiv och på jakt efter äventyr. När hennes gamla skolkamrat Eloise får problem med en sexfilm som en klient tagit när hon under skoltiden jobbade extra som callgirl lovar Ellen att hjälpa till. Men Eloise är inte medveten om att hon i och med det ger Domino Lady ett uppdrag där hon måste använda sin sensualitet som vapen.
* * *
Pseudonymen Lars Anderson publicerade under 1936 sex stycken berättelser om den vackra maskerade hämnaren Domino Lady. De publicerades i tidningar som "Saucy Romantic Adventures" som ansågs vara så snuskiga att de såldes under disken i tidningskiosken.
Idag skulle knappt någon lyfta ens ett ögonbryn vad det gäller innehållets snuskighet men nu har Mats Ingelborn flyttat berättelserna till vår nutid och samtidigt skrivit om dem så att i alla fall ett och annat ögonbryn höjs över Domino Ladyns framfart när hon ska fullfölja ett uppdrag.

© 2022 Yabot (Lydbog) ISBN: 9789189225657 © 2022 Yabot (E-bog) ISBN: 9789189225664 Originaltitel: The Domino Lady Collects