Chianti Prøvelyt

Chianti

Prøv gratis

Chianti

Forfatter:
Amanda Tartt
Lydbog
E-bog

Når ikke han protesterede ville hun ikke stoppe. Huden under buksekanten var stadigvæk fugtig. Badebukserne var ikke nået at tørre helt. Han havde egentlig ikke brug for noget solcreme derinde, men det var hun ligeglad med. Hun ville blive ved så længe hun fik lov. Hun så sig om, men der var ikke nogen, der så dem, ingen, der kiggede i deres retning. Sanna lagde mærke til, at hendes brystvorter var blevet stive da en kølig brise ramte hende. Hun skælvede og kunne mærke, at hun blev fugtig mellem benene. Heldigvis var bikiniens nederdel stadigvæk våd, så man ville ikke kunne se det.

"Chianti" er en selvstændig historie i Sanna-serien.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Erotik

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lysthuset
Udgivet:
2018-02-05
Længde:
48M
ISBN:
9788793618855

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lysthuset
Udgivet:
2018-02-05
ISBN:
9788793618848

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"