Bråttom men inte kört : frågor och svar om klimatet Prøvelyt

Bråttom men inte kört : frågor och svar om klimatet

Prøv gratis

Bråttom men inte kört : frågor och svar om klimatet

Forfatter:
Stefan Edman
Lydbog
E-bog

2020-talet måste bli handlingens och den realistiska klimatoptimismens årtionde!

Detta är boken för dig som tar klimatproblemen på allvar och vill ha en snabb uppdatering om läget, utmaningarna och vad forskarna säger. Men som också längtar efter att fokusera på de positiva trender och lösningar som nu växer fram i världen. Och om hur Sverige och EU kan ta täten och bli klimatomställningens främsta föredömen.

Bråttom men inte kört är uppbyggd med korta frågor och begripliga svar kring allt från klimatpolitik, teknik och ekonomi till transporter, energi, jordbruk, konsumtion och skogarnas viktiga roll. En lättläst faktabok som ger inspiration och argument för att en bättre framtid är möjlig.

Stefan Edman är biolog, teknologie hedersdoktor, föreläsare och författare till ett 50-tal böcker, till exempel Jorden har feber och Världens chans. Han har tidigare gjort radio- och TV-program om natur och miljö och utnämnts till Årets klimatkommunikatör. Stefan har bland annat mottagit Harry Martinsons jubileumspris och kungens medalj.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Votum förlag
Udgivet:
2020-06-29
Længde:
5T 34M
ISBN:
9789189019225

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Votum förlag
Udgivet:
2020-09-21
ISBN:
9789189019263

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"