Blomsterhandlaren som försvann Prøvelyt

Blomsterhandlaren som försvann

Prøv gratis

Blomsterhandlaren som försvann

Lydbog
E-bog

Fyra främlingar, en försvunnen blomsterhandlare och hemligheter som varit begravda i decennier.

Ayla har just hoppat på ett tåg mot Stockholm. Hon har ingen plan, men hon kan inte låta pojken försvinna, kan inte riskera att aldrig få se honom igen. Men varför är pojken så viktig för henne, och vad ska hon göra när hon kommer fram till Stockholm? Knappt har hon klivit av tåget innan hon hamnar mitt i ett försvinnande. Tillsammans med centralstationens väktare försöker hon ta reda på vad som hänt.

En efterlysning på Facebook får Simon att lämna sin familj i Dalarna och köra raka vägen ner till Stockholm. Kan den efterlysta personen ge honom svar på frågan han burit med sig hela sitt liv? Den om vem han egentligen är?

Sökandet drar in dem alla fyra i en labyrint av hemligheter som varit begravda i över tre decennier, hemligheter som vissa skulle döda för att skydda.

”Blomsterhandlaren som försvann” är ett julmysterium med hjärta, om överraskande vänskap och konsten att ta reda på vem man egentligen är. Skriven av Storytel Writers’ room som består av Magnus Abrahamsson, Karin Janson, Gunnar Svensén och Felicia Welander.

”Blomsterhandlaren som försvann” är tidigare utgiven med titeln ”Centralgången” och var Storytels julkalender 2018.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
Centralgången

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Original
Udgivet:
2018-12-01
Længde:
16T 52M
ISBN:
9789180241342

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storytel Original
Udgivet:
2018-12-01
ISBN:
9789180241359

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"