Aristocats Prøvelyt

Aristocats

Prøv gratis

Aristocats

Forfatter:
Disney
Oplæser:
Sonny Lahey
Lydbog

Katten Duchess og hendes tre søde killinger kommer ud på et farligt eventyr, da de en dag bliver kidnappet. Heldigvis møder de en masse nye venner undervejs, deriblandt den charmerende vildkat Thomas O‘Malley. Men kan de finde hjem til Paris igen? Og hvem kidnappede dem?

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger
Oversætter:
Tine S. Norbøll

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2019-05-20
Længde:
11M
ISBN:
9788711967133

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"