Ättlingarna 1 – Hotet Prøvelyt

Ättlingarna 1 – Hotet

Prøv gratis

Ättlingarna 1 – Hotet

Forfatter:
Mats Söderlund
Oplæser:
Lo Kauppi
Lydbog
E-bog

Hon kände deras närvaro i ryggen. Snodde runt ett halvt varv. En grupp högresta gestalter med tunga packningar gungade fram med vattnet forsande kring låren. Hon såg dem, men inte bara med ögonen, hörde deras steg trumma mot marken, kände lukten av deras kläder, svett, andedräkt. De sprang rakt mot henne.

Jenny är 11 år när hennes pappa försvinner. Under en fjällvandring attackeras de av beväpnade främlingar, Jenny tas till fånga men lyckas fly och pappan försvinner spårlöst. Flera år senare får Jenny och hennes syskon veta vad som egentligen hände där uppe på fjället och vilka som ligger bakom. Men det är bara början

Sprog:
Svensk
Kategori:
Ungdomsbøger
Originaltitel:
Hotet

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Rabén & Sjögren
Udgivet:
2018-02-08
Længde:
17T 52M
ISBN:
9789129710557

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Rabén & Sjögren
Udgivet:
2018-01-09
ISBN:
9789129703634

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"