PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
2341 Anmeldelser
3.77
Serie
Del 5 af 7
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
6T 18M

Vredesmod

Forfatter: Veronica Sjöstrand Oplæser: Katarina Ewerlöf Lydbog og E-bog

”Vredesmod” är Veronica Sjöstrands femte bok om gärningsmannaprofileraren Althea Molin. Det är en tät och intensiv thriller med ett skräckscenario som mycket väl skulle kunna bli verklighet.

Aktivistgruppen Mori, som håller till på Internets illegala sidor på Darknet, har länge sökt efter en möjlighet att riva ner maktens strukturer och starta en revolution, ett världskrig. De har nu hittat sitt mål – ett fredssamtal i Stockholm mellan USA, Sydkorea och Nordkorea.

Althea Molin, som arbetar på stiftelsen Vigilance med ett forskningsprojekt om extremism på nätet, upptäcker gruppens planer. Hon inser att de verkar ha både struktur och medel att utgöra ett hot mot de fyra ländernas presidenter.

Tillsammans med sin bästa vän Emelie och kollegorna på Vigilance försöker Althea desperat få ländernas säkerhetsorganisationer att lyssna, men politik och misstro sätter ständigt krokben för henne. Dagarna närmar sig och gruppens planer på Darknet blir allt otäckare och mer realistiska. Försöken att stoppa aktivisterna tar Althea från New York till både Seoul och Stockholm.

Kommer mötet att bli det fredssamtal som planerats, eller blir det i stället ett blodbad?

© 2020 Word Audio Publishing (Lydbog) ISBN: 9789178299645 © 2020 Word Audio Publishing (E-bog) ISBN: 9789178299652

Opdag mere af