Vitello graver et hul: Vitello #4 Prøvelyt

Vitello graver et hul: Vitello #4

Prøv gratis

Vitello graver et hul: Vitello #4

Oplæser:
Nicolas Bro
Lydbog

Vitello mangler en ven. Han har selvfølgelig tvillingerne Max og Hasse, men de er irriterende og ikke hjemme. Så Vitello vil have en ny ven, og den nemmeste måde er jo at købe slik, så får man altid venner. Men Vitello har ingen penge, til gengæld har han en plan. Han vil grave et stort hul og fange sig en ven …

I Lyt&læs-udgaven af "Vitello graver et hul" bliver teksten læst højt samtidig med, at børnene kan bladre i bogens sider og de flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på de flotte billeder.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger
Serie:
Vitello: 4

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2014-05-21
Længde:
8M
ISBN:
9788702166781

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"