Vitello går til pigefødselsdag: Vitello #17 Prøvelyt

Vitello går til pigefødselsdag: Vitello #17

Vitello går til pigefødselsdag: Vitello #17

Oplæser:
Nicolas Bro
Lydbog

Vitello er inviteret til Kammas fødselsdag med lagkage, boller, sodavand og skattejagt. Men til fødselsdagen er der en anden dreng, Martin. Har Kamma flere hemmelige kærester? Vitello ved det ikke, men én ting er helt sikker: Vitello vil gøre alt for at få Kammas opmærksomhed.

Vitello går til pigefødselsdag er bog nr. 17. i den anmelderroste og prisbelønnede serie om Vitello og hans tre venner. Bogen der er skrevet af Kim Fupz Aakeson og er tegnet af Niels Bo Bojesen henvender sig til drenge og piger i alderen 5-9.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2016-01-15
Længde:
9M
ISBN:
9788702194593

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"