PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
354 Anmeldelser
3.41
Sprog
Svensk
Kategori
Thriller
Længde
10T 40M

Tusen ögon

Forfatter: Ellery Lloyd Oplæser: Maria Lyckow Lydbog og E-bog

Sylvass thriller om baksidan med sociala medier

Emmy Jackson kallas också @mamabare och på sociala medier underhåller och tröstar hon brittiska mammor varje dag. Hon är en av de absolut största ”mammabloggarna”, och delar varje dag med sig av roliga och pinsamma anekdoter ur det kaotiska familjelivet. Hennes framgångar blir större och större, och hon försörjer även sin make, en kämpande författare.

Hon är kvinnan som har allt, inklusive miljoner följare. Men en är mer uppmärksam än de andra, och detta ansiktslösa monster har bestämt sig för att slå Emmys liv i spillror.

Samtidigt som Emmy börjar känna sig allt mer förföljd knakar äktenskapet i fogarna, och hon tar hon allt sämre beslut. Vem är det som försöker krossa hennes familj?

Tusen ögon är en djupt beroendeframkallande spänningsroman som tar oss bakom skärmen på samtidens influencer-kultur på ett lika smart som underhållande vis. Författarparet Ellery Lloyd (Collette Lyons och Paul Vlitos) har vävt ett imponerande intrignät i sin pulshöjande debut.

© 2021 Printz Publishing (Lydbog) ISBN: 9789177713067 © 2021 Printz Publishing (E-bog) ISBN: 9789177713074 Originaltitel: People Like Her Oversætter: Katarina Falk

Opdag mere af