Svensk sprogkursus Grundkursus Prøvelyt

Svensk sprogkursus Grundkursus

Prøv gratis

Svensk sprogkursus Grundkursus

Oplæser:
Univerb
Lydbog

Danska till svenska. Kursen är tvåspråkig man hör frasen först på danska och sedan två gånger på svenska. Kursen består av 422 fraser, ca 3000 ord fördelade på 37 avsnitt med 3 timmars speltid.

Med Univerbs sprogkurser er det lettere at lære sprog på egen hånd! Univerbs sprogkurser bygger på den kendte metode: LYT GENTAG LÆR! Grundkurset er tosproget man hører først sætningen på dansk og derefter to gange på det fremmede sprog. Kurset består af 422 sætninger, ca. 3000 ord fordelt på 42 afsnit med 3 timers spilletid.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Sprog

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Univerb
Udgivet:
2009-03-01
Længde:
2T 42M
ISBN:
9789185615346

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"