PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
674 Anmeldelser
3.65
Serie
Del 9 af 12
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
3T 12M

Spela död

Forfatter: Matthew Costello, Neil Richards Oplæser: Fredde Granberg Lydbog og E-bog

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av den charmiga duon Jack och Sarah. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer!

När Cherringhams teatersällskap anlitar en lokal tv-kändis som regissör för den stora julföreställningen får de mer uppmärksamhet än de räknat med ... och av ett annat slag. Någon försöker nämligen sabotera pjäsen och repetitionerna slutar i kaos. Jack och Sarah blir ombedda att undersöka vad som pågår, och upptäcker att bakom kulisserna utspelar sig ett otäckt, mörkt drama.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack ...

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Spela död är fall nummer 9.

© 2022 Tiden (Lydbog) ISBN: 9789151504728 © 2022 Tiden (E-bog) ISBN: 9789151504773 Originaltitel: Playing Dead Oversætter: Katarina Jansson

Opdag mere af