Spejarens lärling 1 - Gorlans ruiner Prøvelyt

Spejarens lärling 1 - Gorlans ruiner

Prøv gratis

Spejarens lärling 1 - Gorlans ruiner

Forfatter:
John Flanagan
Oplæser:
Tomas Norström
Lydbog
E-bog

Will är liten till växten, men snabb och kvicktänkt. Så länge han kan minnas har han velat bli riddare som sin far - en far han aldrig fått lära känna. När han nekas inträde till Redmonts krigarskola grusas alla hans förhoppningar.

Istället blir han lärling hos Halt, en spejare med övernaturlig förmåga att röra sig osedd som tros vara förknippad med svartkonst. Motvilligt lär sig Will att behärska spejarnas hemliga vapen: pilbågen, knivarna, den kamouflagefärgade manteln och en ponny. När Will och Halt tvingas ut på uppdrag för att förhindra att kungen mördas förstår Will att spejarna har en nyckelroll...

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger
Oversætter:
Ingmar Wennerberg

Mere info om lydbogen:

Forlag:
B. Wahlströms Bokförlag
Udgivet:
2017-09-07
Længde:
6T 17M
ISBN:
9789132198595

Mere info om e-bogen:

Forlag:
B. Wahlströms Bokförlag
Udgivet:
2017-05-04
ISBN:
9789132163203

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"